Nawoord bondsfeest 2015 door erevoorzitter Klaassen

Oirsbeek kan trots zijn op haar schutterij.

Het afgelopen weekend heeft iedereen kunnen genieten van een prachtig bondsschuttersfeest, ondanks dat het tijdens het binnentrekken van de schutterijen iets regende.
Het feest was prima georganiseerd en alles liep, dankzij de inzet van onze leden en andere vrijwilligers, goed. Op veel plaatsen ben ik ze tegen gekomen. Hard werkend om het feest tot een succes te maken. En dat is gelukt. Voor de bezoekers liep alles op rolletjes: de buffetten, de 'keuken', de wedstrijden en al het andere.
Het initiatief van Bo Buscher om een vip jeugdmiddag te organiseren, was prachtig. Geweldig leuk om te zien hoe de jonge bezoekers hieraan deelnamen en ervan genoten. Wie weet wat het voor onze schutterij brengt?
Het enige waar ik wat moeite mee heb, is het volume van de muziek in de tent. Ik denk dat we dat moeten gaan beperken tot een maximaal aantal decibellen. Het lijkt erop dat het steeds harder moet. Dat is niet goed voor onze en al die andere oren. Ga je tegenwoordig naar de disco, dan moet je oordopjes meenemen. Maar op het bondsfeest heb ik ze niet gezien.
Laten we hopen dat alle inspanningen ook tot tevredenheid van de penningmeester zijn geweest. Want zaterdagavond was wel erg magertjes.
Het zij zo, daar leren we van. Maar zondag ...... top !!!