Koningsvogelschieten 2017

Na een geweldig mooie dag en een sportieve strijd was het Dave Roberts die de schutterskoning 2017 werd.

Zijn vrouw Ilona zal hem als koningin vergezellen.
Na een zeer lange strijd was het Sjaak Ubachs die de (vogel)plaat het genadeschot gaf en werd daarmee onze burgerkoning 2017.
Dit jaar was het voor het eerst dat er ook een wedstrijd voor de jeugd. Geschoten werd uiteraard met de windbuks. Luuk Huijts was de winnaar en mag zich daarmee jeugdkoning 2017 noemen.

Uniek in de geschiedenis van onze schutterij was de presentatie van een nieuw onderdeel. Zes dames vormen nu onze groep marketentsters. Een schitterende aanblik en aanwinst.

In een besloten ceremonie werden onze jubilarissen 2017 gehuldigd. Na een toespraakje van onze voorzitter, ontvingen de heren door de voorzitter van onze schuttersbond, de heer Jos van Cleef, hun OLS onderscheiding met certificaat. Ook hun dames werden daarbij niet vergeten en in de bloemetjes gezet. De jubilarissen waren: Jan Roberts (Altaarstraat)  60 jaar lid / Ben v.d. Laarschot 40 jaar lid / Sjef Stollman 40 jaar lid / Remko Broekmans 25 jaar lid en Ron Schiffelers eveneens 25 jaar lid.
12,5 Jaar lid was Stan Hundscheid. Hij ontving van onze voorzitter de daarbij behorende verenigingsmedaille.

Dan was het tijd om nieuwe de 'Sjöt van 't jaor' bekend te maken. Het was voor de klaroenblazer en beheerder van de Sjöttehaof een totale verrassing dat hem deze eer te beurt viel.

Tot slot reikte onze erevoorzitter de medailles en bokaal voor de dokter Klaassen beker uit. De winnaar was Jack Meulenberg, tweede Dave Roberts en derde Jeroen Roberts.

Alle leden en supporters kunnen terugzien op een mooie, zonnige en spannende dag.

Zie ons fotoboek voor een fotografisch  verslag.