Bondsfeest Klimmen 2017

Het eerste bondsfeest 2017 vond plaats in Klimmen. Onder een bloedhete zon waren de optocht en de wedstrijden op het terrein een ware beproeving.

Voor onze marketentsters was dit bijna letterlijk een 'vuurdoop'. Maar Cindy, Daniëlle, Lilian, Miranda en Rina deden het prima. Vol overtuiging stonden ze tegenover de jury in de ring. Ook de handeling die Lilian moest verrichten (borreltje tappen en aan een toeschouwer aanbieden) verliep vlekkeloos. De beloning mocht er dan ook zijn. De eerste prijs !!!

Ook de overige wedstrijden leverden de nodige mooie prijzen op.
Een kleine greep (zonder de andere leden tekort te willen doen): De dagbeker voor het hoogst aantal behaalde punten voor de houding optocht, defilé en binnenkomen. Een Ereprijs voor onze sappeurs Sjef en Sven. Ereprijs mooiste binnenkomen klasse A. Ereprijs Beste commandant oude exercitie voor Louis. Ereprijs voor onze rechterguide Hans en een 1ste voor Patrick, onze linkerguide. Het exercitiepeloton scoorde de 1ste prijs.
Ook onze schutters deden het goed. Ons A team (Jeroen, Hein, Mariëlle, Jack, Chris en Frits) behaalde een fraaie 3de plaats.

Zie het menuonderdeel Uitslagen Jaar 2017 voor het complete overzicht aan behaalde prijzen.
In ons fotoboek staan de foto's. Dat zijn er best veel. Ga er dus maar even voor zitten.