Bondsfeest Meerssen

De regen was de grote spelbreker voor de schutters, toeschouwers en organisatie van het derde schuttersfeest van onze bond.

 

De regenbuien, waaronder enkele grote plensbuien, maakten het erg moeilijk om de moed erin te houden. Zowel de officiële opening als de aanvang van de optocht gingen later van start dan gepland. In het wedstrijdonderdeel Beste commandant nieuwe presentatie (het binnenkomen) scoorde Funs bij zijn eerste optreden in dit seizoen de 3de prijs. Ook tijdens de optocht hielden we het niet droog. Toch behaalden we een 1ste prijs als Mooiste geheel en de Ereprijs Beste houding optocht klasse A.

 

Door de slechte gesteldheid van het terrein ging onze geplande unieke exercitieoefening met maar liefst 14 man, in plaats van de gebruikelijke 10, helaas niet door. Onze drumband deed het prima bij het uittreden en behaalde een fraaie 1ste prijs met 82,85 punten.

Bij de schietwedstrijd scoorde ons B-zestal (Alfons Duisings, Chris Bouwman, Jan Ruijters, Herman Hartman, Jos Palm, Harie Smeets) de 4de prijs en ons C-zestal (Sjef Debije, Stan Hundscheid, Michael Beugels, Mitchel Notermans, Hans Debije, Jan Roberts) de 3de prijs.

(foto's Arianne Debije)