Hemelvaart 26 mei 2022: Koningsvogelschieten Oirsbeek.
Na de reveille (zeer vroeg in de ochtend) en de sjöttemis volgde een gezamenlijke lunch voor de leden en genodigden. Een hoogtepunt was de huldiging van onze jubilarissen: Paul Leijser 50 jr sjöt, Michael Beugels 25 jr lid en Mike Kicken, Sven Lamerichs en Jo Buscher voor hun 12,5 jr. lidmaatschap. De aanmoedigingsspeld voor hun 5 jr. lidmaatschap ontvingen Cindy Roberts, Daniëlle Roberts, Miranda Roberts, Rina Theunissen, Lilian v.d. Zee, Dennis v. Erp, Ravi Roberts en Maarten Visser Jr.. De ‘Sjöt van het jaor’ werd ditmaal niet één persoon zoals gebruikelijk, maar twee. Namelijk Miranda Koetje en Daniëlle Roberts voor hun inzet in de uniformencommissie. Ook werden de prijzen voor de dr. Klaassen Trofee 2019 uitgereikt met als winnaar Jeroen Roberts, tweede Dave Roberts en Jack Meulenberg derde.

Na het afleggen van het Koningszilver, ditmaal in de Schepenbank, ging het richting de ‘sjeetwei’, waar de aanwezigen en deelnemers genoten van een sportieve strijd om de diverse Koningstitels.
De Schutterskoning 2022/2023 werd Hans Debije, de Burgerkoningin Joëlle Rosier en Jan van Laarhoven werd de Jeugdkoning.

Zie ons Fotoboek voor alle foto's.